26/1/13

Όποιος στη μάχη δεν πάει για να πεθάνει στρατιώτη μου τον πόλεμο τον χάνει..Ένα ακόμα βρώμικο παιχνίδι με τις ευλογίες όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης εντός και εκτός βουλής, πήρε τέλος..
Με νίκη της άθλιας κυβέρνησης...μια νίκη που της την πρόσφεραν στο πιάτο όλοι οι παραπάνω..
Οι συνδικαλισταράδες  του μετρό που ήταν έτοιμοι να πεθάνουν για τα δίκια όλων των εργαζομένων, με την συμπαράσταση ακόμα και του ΚΚΕ
και πριν ακόμα η καταιγίδα πάρει το πανό που έγραφε " φτηνό εισιτήριο για τον λαό " και άλλα τέτοια μεζεδάκια..
"κιότεψαν"  μπροστά στούς νόμους των παρανόμων επιβεβαιώνοντας γι ακόμα μια φορά ότι νόμος είναι ο νόμος της Μαφίας και των ντόπιων φαμελιών..
Χωρίς να τους επικροτώ, - αλλά μόνο να τους συχαίνομαι - τους οφείλω μια βαθιά υπόκλιση για τις χοντροκομμένες "συνδικαλιστικές" τους κινήσεις
που δείχνουν με τι ηλίθιο και χαλασμένο λαό   - που κάθε τόσο χειροκροτεί τον κάθε τυχάρπαστο -  περιμένει η Ελλάδα να ξεσκλαβωθεί..
Λυπάμαι για ανθρώπους - μετρημένους στα δάχτυλα - που πιστεύουν ακόμα και παρασύρουν και παρασύρονται σαν άψυχες μαριονέτες
ενώ θα μπορούσαν να είναι μες τη μαγιά ώστε αυτή να φουσκώσει πιο γρήγορα..
Οι εργαζόμενοι στο μετρό έδωσαν ένα μεγάλο μάθημα στους υπόλοιπους εργαζόμενους έτσι ώστε να μην τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι..
Θα πεθάνουμε για το ψωμί μας για τα παιδιά μας για την πατρίδα μας ..φτάνει να μην μας επιστρατεύσουν..Γιατί η Δημοκρατία μας έχει νόμους..4 σχόλια:

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΕΛΗΣ είπε...

Γαμώτο
το κακό είναι που έχεις δίκιο..

ελίτσα είπε...

Γαμώτο
μακάρι να μην είχα....

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

"ενώ θα μπορούσαν να είναι μες τη μαγιά ώστε αυτή να φουσκώσει πιο γρήγορα.."
Ήταν, κατά τύχη, η πρώτη πρόταση που βγήκε μπροστά στα μάτια μου όπως μου άνοιξε η σελίδα σου. Και είπα: "Α, η ελίτσα έβαλε συνταγή για ψωμί ή προζύμι"... Χαχαχα! Στην κοσμάρα μου τελείως..!!!
Μόλις συνειδητοποίησα το θέμα της ανάρτησης....ψιλοαπογοητεύθηκα....!Και για τους λόγους που απογοητεύθηκες κι εσύ βέβαια..!
Σπέρες!!

ελίτσα είπε...

Αφού έχω άλλο μπλόγκ για τέτοια βρε!!!
Εδώ βάζω άλλου είδους φαγιά ..
Καλησπέρα Σάτυρε