6/6/12

Τα παιδιά κάτω στον ….πάτο



Με την ίδια ευκολία που πέταξαν βορά στην αρένα τις οροθετικές κατ’ ανάγκην πόρνες για να φοβίσουν μια κοινωνία, με τον ίδιο τρόπο πέταξαν οι κομματοθρεμένοι ανεγκέφαλοι σε διαφήμιση τα παιδιά των Ελλήνων. Οι επαγγελματίες δολοφόνοι, οι άεργοι, οι ανεπάγγελτοι, οι σκυφτοί της ελληνικής κοινωνίας συμφώνησαν να βγει στον αέρα το τρομαγμένο βλέμμα των ελληνόπουλων που δεν θα έχουν ευρώ. Με αυτό ελπίζουν να σε πείσουν να ακολουθήσεις την φιλοευρωπαϊκή τους προδοσία μαζί με τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε και τα άλλα καλά παιδιά.
Ότι πολιτική και ηθική ποτέ δεν συνέκλιναν είναι γνωστό, άλλωστε και τα αποτελέσματα της τα ζούμε πλέον σε καθημερινή βάση. Αυτό όμως που σε κάνει να ανατριχιάζεις είναι ότι έχουν φθάσει στο σημείο προς άγραν ψήφων, σε σημείο πραγματικής ανηθικότητας και εξευτελισμού της ανθρώπινης ύπαρξης. Διότι πρόκειται και στην πρώτη περίπτωση των μελλοθάνατων γυναικών και στην δεύτερη των παιδιών, για εκμετάλλευση ανυπεράσπιστων πλασμάτων. Το τραγικότερο βέβαια είναι ότι οι θεατές -ψηφοφόροι αρχίζουν πλέον να το θεωρούν τόσο φυσιολογικό όσο φυσιολογικό θεωρούν και μία επί καθημερινής βάσης αυτοκτονία συνανθρώπου τους που κρεμιέται από τα μανταλάκια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου. Όλα για να χορτάσουν τα μάτια μας, όλα για να χορτάσει η αρρώστια της ψυχής μας και όλα με τον ίδιο παρονομαστή: Τον τρόμο!
Δεν είμαστε πλέον πολίτες, καταντήσαμε οι πελάτες του μεγαλύτερου πλανητικού μπορντέλου και η έννοια μας δεν είναι να το καταστρέψουμε αλλά αν θα βρούμε την προσωπική μας ευχαρίστηση με αντίτιμο το πολυπόθητο ευρώ. Στο βλέμμα ενός παιδιού λοιπόν, ο παιδολάγνος σκηνοθέτης ζουμάρει για να σε κάνει να νιώσεις ότι εσύ είσαι ο φταίχτης που αυτό το παιδί θα ζητιανέψει αύριο, θα πεινάσει αύριο και πολύ πιθανόν να γίνει το ερωτικό αντικείμενο ευχαρίστησης των πλουσίων που θα ζουν μακρυά από εδώ στον μαγικό κόσμο του Ευρώ.
Τέλος, εφόσον όλοι οι σωτήρες μας που θέλουν με τόσο μεγάλη λατρεία το Ευρώ και την Ευρώπη τους, σημαίνει ότι προσυπογράφουν αυτού του είδους πολιτικές επικοινωνιακές τακτικές. Και αυτοί με την σιωπή τους συμφωνούν ότι τα παιδιά αυτά που πρωταγωνιστούν στο φρικτό και άνανδρο αυτό κομματικό μήνυμα, είναι οι μελλοντικοί επαίτες της Ευρώπης, είναι τα δικά σου παιδιά νεοέλληνα, που θα μπουν σε ουρές συσσιτίων, σε βιτρίνες βιασμών τύπου Ταϊλάνδης, σε διαφημίσεις της Unisef, θα γίνουν το είδος αποφυγής για τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου. Πριν όμως γίνουν τα παιδιά μιας χρεοκοπημένης χώρας είναι ήδη βλαστάρια μιας εξευτελισμένης χώρας. 
 

6 σχόλια:

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

Θα σχολιάσω αύριο γιατί θέλει πολύ σχόλιο και δεν αντέχω από την νύστα...Θα γράψω καμιά κοτσάνα χαχαχαχα
Καλημέρα!!!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Οτι θες κανε.. θαρρείς θα σου απαντήσω???? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σε κανένα μήνα ίσως..
Καλά τι ήταν και το χθεσινό...
Τα φαντάσματα της Οπερας
Καλό βραδυ!!

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

Ούτε μια βδομάδα δεν άργησα..!!χαχαχα
Κι αφού "μπαγιάτεψε" κι η ανάρτηση τί να σχολιάσω τώρα?χαχα. Τέλοσπάντων το θέμα είναι πως δεν πρέπει να μας εκπλήσσει τίποτα πια... Ούτε κι η χρησιμοποίηση παιδιών... Ισα ίσα που είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία της καμπάνιας...

Αλήθεια τί ήτανε και το προχθεσινό???Χαχαχαχα. Μα να τύχει να μπούμε και οι τρεις την ίδια ώρα κοντά στο ξημέρωμα σαν τις άδικες κατάρες??? Και το μπλογκ να γίνει msn??!! χαχαχα.Τέτοια αμεσότητα...!! Είχα πεθάνει στο γέλιο... Μονο σε αυτό το μπλογκ με τις αυγουλιέρες μπορούν να συμβούν αυτά.....χαχαχαχαχα
Καλημέρα!!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Παρακαλώ πολύ....
Αυγουλιέρες για αυγα στρουθοκαμήλου!!!!!
Μην το ξεχνάμε αυτό!
Χαχα!
Καλημέρες!!
Καλή Κυριακή......... ή καλή όποια μέρα δεις την απάντηση!
:Ρ:Ρ

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

Στρουθοκαμηλοαυγουλιέρες... χαχαχαχαχα
Μα τί σου έχει κάνει αυτή η ψυχή..?? χαχαχα
Καλημέρα!!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Τίποτα!!!
Απλά αν δεν "πειράξω" άνθρωπο θα σκάσω... :Ρ:Ρ
Καλημέρα!!