25/6/12

Ωχ..το μάτι μου...




Λυπάμαι ρε φίλε που δεν σε διάβασα ποτέ.. δεν μπόρεσαν να με καταφέρουν οι χιλιάδες αναγνώστριες σου που μέσα σε μια νύχτα άρχισαν όλες να πιστεύουν στο σύμπαν, στα τερτίπια του, και να περιμένουν απ αυτό τις συνωμοσίες του για να αποκτήσουν ότι θέλει η ψυχή τους ..
Μεταξύ μας πιστεύω πως καρφάκι δεν του καίγεται του Σύμπαντος τι κάνω κέφι εγώ.. όπως καρφάκι δεν καιγόταν στα δικά μου "σύμπαντα" τι μου έλειπε εμένα όταν έγινε το οικογενειακό μου μπίγκ - μπάνγκ και βρέθηκα να τριγυρνώ σαν χαμένη στο διάστημα..

Δεν σε διάβασα λοιπόν μεγάλε γιατί βαρέθηκα να σε διαφημίζουν.. αλλά και γιατί δυο φορές την πάτησα απ τη διαφήμιση ..η μια ήταν με ένα απορρυπαντικό..( χάλια σου λέω..) και η δεύτερη αφορούσε την ταινία "Φοβού τους Έλληνες" ( ...ωραίος τίτλος βρεεε!!!  ) που σαν βλάκας πήγα και το είδα ακολουθώντας τυφλά το κοινό της τηλεόρασης..
Τρίτη φορά δεν με έπαιρνε γιατί ήδη είχα αρχίσει να αισθάνομαι σαν Ουφο άσχετα αν δεν το ομολόγησα ποτέ φοβούμενη τα υποτιμητικά βλέμματα τύπου: Δεν διάβασες  ποτέ Πάουλο Κοέλιο!   ( Α! για να μη σε στεναχωρώ.. ούτε Κούντερα  έχω διαβάσει...)

Όμως οι καρμικές καταστάσεις πάντα με προβλημάτιζαν..
Το παράξενο ...το μεταφυσικό.. τώρα δε τελευταία όλο και πιο πολύ.. και δεν θέλω να αναθεωρήσω τις απόψεις μου γμτ μου..αλλά..δεν μπορεί δεν μπορεί..κάτι συμβαίνει ..
Η εγώ μεταλλάχτηκα τελικά σε ούφο..ή το σύμπαν όντως συνωμότησε και αρρώστησε ο Σαμαράς και καπάκι και ο Ράπανος.. ( Τώρα γιατί θυμήθηκα τις συνδικαλιστούμπες  που έπαιρναν άδεια γιατρού από φόβο στον εργοδότη να πουν ότι είχαν συνδικαλιστική δουλειά...άγνωστο.. Αν και κάτι στραβοί ..πάλι με άδεια γιατρου σε μια μακρυνή γωνιά της Ελλάδας έναν προβληματισμό μου τον φέρνουν κι αυτοί..)
Και επειδή δεν μ αρέσει να κοροϊδεύω αρρώστους  θα σταθώ στα ιατρικά ανακοινωθέντα .. Έγινε το πρώτο..δεν μίλησα έγινε το δεύτερο... μαζί με γιατρό και διοικητή του νοσοκομείου είπα η εύπιστη ότι: Ε! Πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης αν δεν μιλήσει και ο διοικητής πως θα έχει μια βαρύτητα το ανακοινωθέν
Όμως η τρίτη και η τέταρτη φορά μου βάρυνε το στομάχι ..άσε που ο γιατρός στο μόνο που προσπαθούσε να με πείσει ήταν ότι: Δεν πρέπει να ταξιδέψει..( με ρεφρέν: ..προσέξτε είναι σοβαρό αυτό..) Ότι θα μπορεί να δέχεται κατ οίκον επισκέψεις ( Ρεφρέν το ίδιο ..) άσε που αν τον προσέξετε ένα ψεύτικο το έχει στο μάτι και στη στάση του σώματος.... αυτά βρε σεις...

Υ.Γ     Θα τα ξαναπούμε .. γιατί μόλις αρχίζει ο Παπαδάκης και δεν θέλω να χάσω με τίποτα το: Καλημέρα σας!! Σήμερα έχουμε...... Δευτέρα λέει η δημοσιογράφα κατόπιν υποδείξεως του διδασκαλικού δάχτυλου...και τι γιορτάζουμε ? ...του αγίου Π.... Πασόκ πχ απαντάει η έτερη δημοσιογράφα...πάλι με την άδεια του δασκάλου..
Υ.Γ. 2ον Πληροφοριακά σας λέω ότι δεν είμαστε ακριβώς ένα εκατομμύριο λιγότεροι απ την προ προηγούμενη απογραφή πληθυσμού..Εγώ δεν δέχτηκα να με απογράψουν στη τελευταία ..αλλά είμαι εδώ ρε σεις..αφού με βλέπετε..

6 σχόλια:

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

Πάει τέλειωσε το θέμα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είδες που δεν προλαβαίνω να σχολιάσω και έχεις "πλακωθεί" στις αναρτήσεις.........
Άμα δεν θέλετε, περικαλώ, τα λίαν εύστοχα σχόλιά μου, παρακαλείσθε όπως ευθέως το δηλώσετε...........
χαχαχαχαχαχαχα!

Με την ευκαιρία να πω πως ποτέ δεν χώνεψα τους στρατευμένους συγγραφείς..... Τώρα θα μου πεις "στρατευμένους σε τί?" αλλά είναι μεγάλη κουβέντα...
Καλησπέρα!!

Στερόγραφον: Συνέχισε. Πας πολύ καλά από έμπνευση!!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Ε μα η έμπνευση δεν έρχεται από μόνη της!! Θέλει τον "γερμανό" της
Ο καθένας μας έχει το γερμανό του ότι κι αν δηλώνει αυτό! Χε!χε!χε!

Αν τολμήσεις και δεν μου ξανακάνεις σχόλιο 1) θα σε διαγράψω
2) θα βρεθείς εκτός ζώνης
3) θα πεινάσουν τα παιδιά σου
4) θα σου βάζω κάθε μέρα στο μπλόγκ έναν Χριστιανόπουλο για να εμπεδώσεις ότι δεν υπάρχει "στρατευμένος" ποιητής την σήμερον ημέραν..

eirini είπε...

Επιτέλους ένας ακόμα άνθρωπος που δεν διαβάζει Κοέλο!!! Νόμιζα ότι μόνον εγώ τον βρήκα μία μπούρδα και μισή όταν τον πρωτοδιάβασα!!!
Καλησπέρα!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Καλησπέρα Ειρήνη..
Ευτυχώς...γίναμε δυο..
Άσχημο πράγμα η μοναξιά!!
:))))

dimitris είπε...

ελίτσα καλημερα, εχω πληρωσει ολα, ναι ολα τα βιβλια του κυρ-κοελιο, αυτο το μικρο μας θηλυκο τα εχει διαβασει, απο τον γιο μας ακουσα να λεει στο μικρο μας θηλυκο, οτι διαβαζει..........την κοβω την λεξη, για μια η και δυο αξιοπρεπειες ζουμε, παει αυτο.
Κοιτα να ''δεις'' τωρα κατι πραγματα αυτο το παρατηρησα με τον ψευταρα τον ορκισμενο στον Ιπποκρατη, κοιταζε ποτε κατω, ποτε εκλεινε τα ματακια, σαν γυναικα----φαλλοκρατης ε----που την εχει κανει στον αχρηστο ''δικο'' της----το εσωσα----?
Βρε μας καταλαβανε οτι ειμαστε αρχιμ...... και μας δουλευουν χοντρο γαζι----καπου το εχω ακουσει, δεν ξερω που και πως κολλαει---...

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Δημήτρη καλημέρα!!!!!
Χαχαχαχα!!!
Ολα τα έσωσες!!!!
Είδες τι κάνει η διαφήμιση?? Μας γεμίζει το κεφάλι σκουπίδια που τα πληρώνουμε κι από πάνω..
Πράγματι σούργελο ο ντόκτορ..
Πράγματι ..πολλοί αρχιμαλάκες ( δεν το έσωσα :Ρ:Ρ)
Την καλημέρα μου στο Κατινάκι σου!