26/9/12

Εγώ ειμί κύριος ο Θεός σου


 Με λέν Ελιά.. ή ελίτσα..ή elitsa..

Το ότι είμαι μεγάλο καθίκι και ένα κέρατο βερνικωμένο λίγο πολύ το γνωρίζουν όσοι βέβαια με ξέρουν...

Για τους υπόλοιπους είμαι για άλλους μια ρομαντική και ευαίσθητη που γράφω και στιχάκια για ημερολόγια..που ερωτεύομαι όσους γράφουν καλά..που αγαπώ τους φίλους μου και για άλλους μια αδιάφορη γενικώς..που βρίζει..και ειρωνεύεται..
Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζουν για μένα..
Με ενδιαφέρει μόνο τι είμαι..
Είμαι λοιπόν από μόνη μου ένα ΔΝΤ..μια Μέρκελ..μια Σέγκεν ..ένα Μάαστριχ..μια ευρωπαϊκή Ένωση..μια υπερδύναμη τέλος πάντων  και ό,τι άλλο κακό συναπάντημα μπορεί να βρει στο δρόμο του κάποιος..
Και επειδή ποιος αναγνωρίστηκε στην Πατρίδα του για να αναγνωριστώ κι εγώ...μένω στην αφάνεια ..και είμαι παντελώς άγνωστη..
Και επειδή έχω σκουληκιασμένο μυαλό ..έκατσα και σκέφτηκα.. ( μερικές φορές εκτός του να γράφω στιχάκια ημερολογίου ..σκέπτομαι κι όλας..)
Τι θα μπορούσε να είναι αυτό που σαν Καπιτάλα θέλω πάρα πολύ??
Να μην υπάρχουν ενεργά κομμουνιστικά κόμματα..Τα μισώ ρε παιδί μου..
Βέβαια επειδή είμαι και ένας σοσιαλισμός με ανθρώπινο πρόσωπο δεν λέει να φανώ αυταρχική και να τα πλακώσω στις γρήγορες γιατί θα καταφέρω το αντίθετο..
Οπότε ..μέσα από φιρμάνια...συνθήκες.. και άλλα  που υπογράφονται κάθε τόσο απ τα κράτη των λαών..αφήνω να περάσει στα ψιλά   ότι στόχος μου είναι να μειωθούν και να σβήσουν απ το χάρτη οι κομμουνιστές.. και όταν λέμε κομμουνιστές εννοούμε κομμουνιστές... ( Αλέξη δεν λέω για σένα..
Έτσι...χωρίς παραπάνω λόγια..Μόνο να πλανάται μια υποψία..
Άντε μετά απ αυτό να το ρίξουν στην παρανομία..να αποχωρήσουν από κοινοβούλια κατοχής (μου...)  και να αρχίσουν το αντάρτικο.. Χα! προτιμούν το χασαποσέρβικο..
Χα!χα! αρνάκια...μην τυχόν και τους εξαφανίσω....
Πάλι τα κατάφερα
Καλά...Τι σου είμαι το κεφάλαιο....

( Το παραπάνω δεν έχει καμιά σχέση με ονόματα που θα σας έρθουν συνειρμικά στο μυαλό.. εξ άλλου δεν γνωρίζω κανένα κόμμα..κανενός Μαϊλη..)

2 σχόλια:

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

Ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού.

Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης, ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς.

Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω.

Καλησπέρα.!!

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Μια χαρά με περιγράφεις...
Θα δώ τι μπορώ να κάνω άλλο για σένα, τώρα που είμαι στη βασιλεία μου..
:Ρ:Ρ:Ρ
Καλημέραααα!!!!