4/4/15

«Αλ τσαντιρ νιούζ» εξωτερικού


Το ντόπιο έχει συγκεκριμένο κοινό.. Το ίδιο που έχει και αυτό του εξωτερικού Και τα δύο για εσωτερική κατανάλωση …μόνο για έλληνες..
Μα θα μου πείς λέει μεγάλες αλήθειες!! Είναι  κακό να μάθει το Γερμανικό κοινό τις θηριωδίες των ες-ες ?
Το κακό δεν είναι αυτό, την στιγμή μάλιστα που όλα τα χρόνια προβάλλεται μόνο το γνωστό λεγόμενο ολοκαύτωμα
 ..Και αλήθειες λέει και το αλ τσαντιρ νιούζ  εσωτερικού .. Ο Λάκης έχει κάνει τεράστια δουλειά μέσα απ την  κοινωνική σάτιρα του ..Σε ποιους όμως?? Και προς τα πού?? Προς ποια κατεύθυνση ?

Τα τελευταία ( εκ Γερμανίας )  βίντεο που κυκλοφορούν με βάζουν σε σκέψη ..
Γιατί τώρα και γιατί όλα μαζί? 
Γιατί η χιουμοριστική αφήγηση των παθών του Ελληνικού λαού ( καλά…όχι και όλου…μην τρελαίνεσαι ) εναλλάσσεται με την τραγωδία του παιδιού απ το Δίστομο ? 
Ποιος εγκέφαλος σκέφτηκε αυτή την καμπάνια ? 
Ντόπιος ή ξένος?? 
Τι ακροαματικότητα είχαν αυτά τα βίντεο στην Γερμανία??
Στα πλαίσια ποιας εκπομπής μεταδόθηκαν ?? 
Γιατί αν μεταδόθηκαν σε εκπομπές που προορίζονται για έλληνες μετανάστες είναι δώρο άδωρο..
Μπορεί να μην γνωρίζουν το παιδί απ το Δίστομο αλλά σίγουρα γνωρίζουν από Ελληνική ιστορία ..έστω και ελάχιστα..Πώς αλλιώς στις εθνικές γιορτές κουνάνε τα σημαιάκια  στους δρόμους  των χωρών που ζουν ?

Πέρα όμως απ όλα αυτά η φράση κλειδί είναι  η χρονική στιγμή που ανακάλυψαν «οι Γερμανοί» το πρόβλημα του λαού μας και των γονιών μας στην Γερμανική κατοχή..Κι αυτό το ανακάτεμα , το μπουρδούκλωμα , το χαρμάνι με την ιστορία αλλά και τα τεκταινόμενα και την ειρωνεία  προς τον Ελληνικό λαό , που όπως και αν φέρεται, όπως και αν ψηφίζει , όσο και αν είναι συνυπεύθυνος για τα χάλια μας ..είναι συμπατριώτες μου και πονάω να τον ειρωνεύονται  έστω για «καλό σκοπό» 
Ας ειρωνευτούν τους έλληνες πολιτικούς και θα τους πώ μπράβο..

Και μια συμβουλή …Τα βίντεο που παρακολούθησα εκτός αυτό με το Δίστομο..δεν διαφέρουν ( στην έμπνευση ) απ αυτά τα διαφημιστικά του Τζάμπο..

Λυπάμαι που διαβάζω σοβαρούς ανθρώπους ( blog )να πατούν  την μπανανόφλουδα αν και είμαι από καιρό σίγουρη ότι δεν την πατάνε  καθόλου..ή απλά νομίζουν και περιμένουν  πως  θα προκύψει κάτι καλό απ την αριστερή κυβέρνηση μην πιστεύοντας πως και ο καπιταλισμός δεν έχει αδιέξοδα..ή είναι το κόλπο τέτοιο..

Και ,
Παρακαλώ  πολύ, τα αισχρά σας σχόλια όπως αυτά στην Μαίστρα δεν θα τα ξαναεμφανίσω ..Οπότε μην κάνετε τον κόπο να ξαναρθείτε.. 
Στα κόμματά σας να απευθυνθείτε  αν έχετε κουκούτσι μυαλό στο κεφάλι σας.. 
Και επειδή δεν ψοφάω για κλικ στη σελίδα μου παρακαλώ βγάλτε με και από τις λίστες σας ανάγνωσης αν σας προσβάλω με τις απόψεις μου ..


Αλλιώς θα πιστέψω πως όποιος έχει άποψη προσπαθείτε να τον γελοιοποιήσετε.. Έχει ξαναγίνει πρίν χρόνια  πάλι..θυμόσαστε??  
Φαντάζομαι  πως αν ήταν και ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα  μέχρι που θα με τουφεκίζατε δημοκράτες μου.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: