4/6/15

Το ‘να χέρι χτύπαε τ’ άλλο .. από την απελπισιά?


Ή…απ το χειροκρότημα?






Το μεγαλύτερο επίτευγμα του καπιταλισμού τα τελευταία χρόνια στην χώρα μου, ήταν η διάλυση της "πρωτογενούς δύναμης" που θα μπορούσε να αντισταθεί στην λαίλαπα  που πλησίαζε .. και που τα αποτελέσματά της δεν τα έχουμε δεί ακόμα.. 

Ναι …το μόνο σίγουρο είναι αυτό..Δεν τα έχουμε δεί ακόμα παρ όλη την καταστροφή, την απαξίωση, τον εκμηδενισμό, τις αυτοκτονίες του λαού..ενός λαού που στην πλειοψηφία του πράγματι είναι διεφθαρμένος και ανήθικος στην ψυχή…

Γιατί  ακόμα και η διαφθορά έχει δύο στρατόπεδα..Αυτή του ενός στρατοπέδου που είναι η κινητήριος δύναμη της βρώμικης και σάπιας πολιτικής..
και η άλλη ,του άλλου στρατοπέδου που είναι  το of …το κατέβασμα του διακόπτη, η υποταγή …

Το δεύτερο στάδιο μετά την διάλυση  του εργατικού κινήματος απ τον  Αντρέα , και  με την ακούσια ή εκούσια συμμετοχή του κόμματος της εργατικής τάξης όλα πια είναι ελεύθερα για έναν σωτήρα, που δεν έχει σημασία αν θα λέγεται Αλέξης Τσίπρας (και οι συν αυτώ )  ή οτιδήποτε άλλο.. 
Και είναι εδώ…
Και μοιράζει συγχωροχάρτια  στους πολιτικούς αντιπάλους των εργατών , και διαγράφει αγώνες  και θυσίες όσων ονειρεύτηκαν μια πραγματική  και όχι κατασκευασμένη ζωή.. για τις επόμενες γενιές γιατί εκεί μετράει η θυσία ..να δώσεις την ζωή σου για έναν κόσμο που εσύ δεν θα τον δείς..

Ο σωτήρας του καπιταλισμού και των υπηρετών του, 
των δοσίλογων και Γερμανοτσολιάδων , που έχει την υποχρέωση να συντηρεί και να λαδώνει τακτικά τις αλυσίδες της Ελλάδας , δεν θα μπορούσε να είναι άλλος..παρα μια κυβέρνηση σώμα απ τα σπλάχνα του χειρότερου κομματιού του ελληνικού λαού..

Και ως Σωτήρας , με την άδεια των πατρώνων του βγάζει άσπιλη και αμόλυντη ως λευκή περιστερά την δεξιά και τα παρακλάδια της αφού για τους περισσότερους από εμάς δεν μετράει το έγκλημα αλλά ποιος θα το κάνει ..Και αυτή τη στιγμή το κάνει ο Σύριζα..

…ο δρόμος είναι ανοιχτός πια,  χωρίς κανένα εμπόδιο.. και με την δική μας συναίνεση  και υπογραφή στην συμφωνία.. 

Θα δούμε το αύριο?? Μάλλον όχι… Και δεν μας ενδιαφέρει.. 

Άλλοι  θα το δουν και θα το ζήσουν.. κι εμείς σήμερα έχουμε αρκετά βάσανα και σκοτούρες ώστε να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιοι  θα είναι αυτοί οι άλλοι …

Δεν υπάρχουν σχόλια: