25/6/15

Χαίρε νύμφη


Και να πεις πως δεν το υποψιαζόμουν πως απ την νέα τηλεόραση του Σύριζα μισός σοβαρός άνθρωπος – μισός..όχι ένας -  δεν θα υπήρχε??

Είχα όμως την ελπίδα .. Ίσως γιατί είχα μπουχτίσει τόσα χρόνια την ανοησία των γνωστών . Από δημοσιογράφους μέχρι πολιτικούς και αναλυτές ..

Είχα αηδιάσει απ τα μέχρι τώρα τερτίπια τους, που ναι μεν μερικές φορές μπορεί να μην τα καταλάβαινα αλλά όλα μου έλεγαν πως κάτι συμβαίνει κάνοντας το εσωτερικό μου καμπανάκι  να βαράει σαν τρελό..

Γι αυτό ήλπιζα ..Έλεγα …δεν μπορεί ..πάντα οι αριστεροί έλεγαν, αν όχι όλοι σωστές κουβέντες τουλάχιστον είχαν την δύναμη να σε βάλουν να σκεφτείς.. να σε ωθήσουν να ψάξεις ..να κολυμπήσεις..

Το μόνο που διαπίστωσα είναι πάλι ο Πασοκικός ηγεμονισμός όσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί , μια λαϊκίστικη αναίδεια , μια Σουσούδικη προβολή και το χειρότερό μου,  αρκετά ανθρωπάρια - και καλά γνώστες των πάντων  -  που με το πρώτη φορά  αριστερά βγάζουν δειλά - δειλά στην επιφάνεια τον καταπιεσμένο σεξουαλικά άλλο τους εαυτό.. Δεν κρατιούνται..
 Μικροί , μεγάλοι , ..αλλά κυρίως αυτοί κάποιας ηλικίας .. Το να σηκώσεις παντιέρα σε κάτι που σε βασανίζει χρόνια και δεν τολμάς να το πεις  το βρίσκω λογικό…άσχετα αν συμφωνώ ή όχι μαζί σου Το να ξεπουλάς τα πάντα  για τον.. κέφι σου.. τώρα που βρήκες ευκαιρία , με εξοργίζει..
Είσαι  μια δειλή αμοιβάδα..

Και τι άλλο θα μπορούσες να είσαι όταν μια ζωή έκρυβες τα γούστα σου καταπίεζες τον εαυτό σου, εξευτέλιζες τον θεσμό της οικογένειας, κορόιδευες την σύντροφό σου, για χάρη της καριέρας, της θέσης σου,  για χάρη μιας όμοιας με σένα κοινωνίας που φοβόσουν όμως το τι θα πεί..αλλά που υπογείως δουλεύατε και οι δυό για έναν σκοπό… Να δημιουργήσετε ομοίους σας. 
Α να μου χαθείτε όλοι σας…
Φρικιά ..


θηλυκά και αρσενικά…

Για το μόνο που πρέπει να σας παραδεχτώ είναι ότι ως πρώτη φορά αριστερά μπορέσατε να με κάνετε να κλείσω την τηλεόραση ..
Καρανταγί ρε  ... σε DVD.... ας είναι καλά η γειτόνισσα... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: