2/7/15

Χα ! Ποιος αγώνας ??????????????????Ο πολυδιαφημισμένος «αγώνας» και η επαναναπρόσληψη ορισμένων κυρίων και κυριών στο υπουργείο Οικονομικών και ΕΡΤ είναι ακόμα ένα φαινόμενο σήψης των παλιών ανθρώπινων αξιών ..

Γιατί αγώνας θα πεί να κινδυνεύεις να χάσεις την δική σου δουλειά  για την άδικη απόλυση των συνανθρώπων  και συναδέλφων σου ..Αν παρεμπιπτόντως είσαι ανάμεσα σ αυτούς κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο  αγαπητέ μου δημοσιογράφε , γιατί τότε μιλάς για «αγώνα»  επιβίωσης..και μάλιστα βρώμικο αγώνα  αφού δεν σε έφερε πίσω η κυβέρνηση που σε απέλυσε αλλά το κόμμα  που έκανες τα πάντα ώστε να το  φέρεις στην εξουσία 

..Παλουκώσου λοιπόν στη καρέκλα σου,   βγάλε το σκασμό , και κοίτα να μην παρεκκλίνεις ρούπι απ την γραμμή του κόμματός σου , όπως κάνουν χρόνια οι  «δημοσιογράφοι» του ενός ή του άλλου κόμματος..Της μιας ή της άλλης κυβέρνησης 

..Γιατί υπάρχουν και άτομα που χωρίς να σας έχουν αποκαλέσει  ποτέ «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι»  γνωρίζουν τον ρόλο σας  τον χθεσινό,  τον σημερινό και τον αυριανό .. Εύχομαι  μόνο να μην καταντήσετε  φερέφωνα  αυτών των αλητήριων που κατηγορούσατε μέχρι πρόσφατα.. ..Της Χρυσής Αυγής ..γιατί   για το Πασόκ και την ΝΔ δεν το συζητώ.. 
Τα παλιά σας αφεντικά δεν τα ξεχνάτε, ούτε τα ξεχωρίζετε..έστω και αν γαβγίζετε κατά της κακιάς Ευρώπης  παραβλέποντας πως αυτά τα αφεντικά  είναι οι υποτακτικοί της.. 

Είτε  οι παλιοί με την Ευρώπη της αρχικής της μορφής είτε  οι νέοι  ..αυτοί της Ευρώπης των λαών..

 ο πόλεμος συμφερόντων  και ποιος θα επικρατήσει δεν είναι δικός μας ..εμάς των 5-6 δηλαδή..
Γιατί εμείς δεν πιστεύουμε Ευρώπη.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: