10/5/11

Απογραφέας : Επάγγελμα? - μπλόγκερ! μπλόγκερ!

Θυμάστε παλιά,  πολύ παλιά,  το κόμμα της αλλαγής υπό την αρχηγία του Μεγάλου, του Σιδερένιου? Το θυμάστε δεν το θυμάστε δεν έχει καμιά σημασία γιατί το θέμα μας είναι άλλο και όχι ο Σοσιαλισμός … χμ! χμ! σοσιαλισμός μέχρι κουμμουνισμού λέμε !

Απορώ τότε πως δεν έγινε καμιά εισβολή τον «δυτικών» να μας επαναφέρουν στο σύστημα και στα ίσα μας .
Ναι ! το εθνοσωτήριο έτος  1981 έγινε επανάσταση στη χώρα μας αλλά εμείς τα βόδια είδηση δεν πήραμε..

Ο λαός πήρε στα χέρια του την εξουσία με δόξα και τιμή ύστερα από σκληρή δουλειά  και αγώνα και όταν λέμε αγώνα , εννοούμε τίμιο αγώνα  που μόνο αυτός ήξερε να κάνει.

Το τι αφίσα κόλλησε, τι μπαντανόβουρτσα δούλεψε,  τι μπλά-μπλά έριξε στις γριές και στους γέρους ..όλα για την Ελλάς ..που αυτή τον αντάμειψε  δίνοντάς του την εξουσία στα χέρια εν λευκώ..

- Πάρ’ την του λέει έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε σένα ..
Ο λαός πολύ το χάρηκε αλλά περισσότερο ευχαριστήθηκε που έβαλε στην πάντα την δεξιά , το βλέπουμε άλλωστε μέχρι σήμερα ότι μόνο αυτό τον απασχολεί..
Κίχ! δεν την αφήνει να κάνει και ολημερίς κι ολονυχτίς δεν παύει να την χτυπάει με σθένος και αυτοθυσία …αυτή, δε (η δεξιά) τα έχει κάνει απάνω της μετά συγχωρήσεως..

Και άκου τώρα να δείς τι πάθαμαν ως λαός…
Ήρθε το Γιώρgο με πολλαααά παιδικά βιώματα γιατί αν είσαι alodapo,  αν αμφιβάλει ο παππούς σου για τον πατέρα σου, αν δεις την χούντα με τα ίδια σου τα μάτια  στην taratsa, αν αναγκαστείς μετά να γίνεις metanasti και να doulepsei σκληρά στην ξενιτιά για ένα κομμάτι ψωμί .. ένα κάτι το παθαίνεις.
Ε! λογικό είναι να γίνεις έναςΤσε , ένας παιχταράς ένας αγωνισταράς και Ελληναράς με @@δια ρε παιδί μου ..γιατί αυτό το : οι ξενιτεμένοι αγαπάνε πιο πολύ την Ελλάς το είχε διαβάσει κάπου..

Και άκου τώρα πονηριά το eksipno !!!

Συνέλαβε  τον λαό όπως ο Ομπάμα τον Οσάμα (και όταν λέμε λαός να καταλαβαινόμαστε τι λέμε ..εεε?) και τον σκοτώνει κάθε τόσο !
και κλάμα ο Οσάμα   φτού !  ο λαός ήθελα να πώ ..
και να! απεργίες
και να! τα άπλυτα στη φόρα
και να! νέο ξε-κίνημα
και να! πότε μπρός πότε πίσω για να τους βλέπουνε πάλι οι γριές και οι γέροι και να λένε:  βρε! κάτι γίνεται ..καλά τους κάνει τους παλιοδημόσιους…
Βέβαια είπε το κύριο καθηγητή το μπέη ότι αγωνίζεται για να μπορεί να βλέπει τα μούτρα του στον καθρέφτη και να μην ντρέπεται! και πολύ στεναχωρήθηκε που η νομική σχολή έλειπε απ την διάλεξή του αλλά δεν βαριέσαι ..ο συγκεκριμένος λαός τρώγεται μεταξύ του ..μιλάει το Nanopoulo βγαίνει το από δώ συνάδελφό του και τον φουρμάζει …κάνει  π.χ. μια ανακάλυψη Ελληνίς ιατρός   και ίσαμε 500σιοι γιατροί  θα πέσουν πάνω της.. άει σιχτίρ!

Χαμός γίνεται κι εγώ παρακαλώ τον θεό μη γίνει κανένας σεισμός και πως θα τα βγάλουμε πέρα και με τους σεισμολόγους..

Στο θέμα μας τώρα (το παραπάνω ήταν πρρρρόλογοσσσ)

Ο σιδερένιος είχε έρωτα με την Μιμή..

Όλες τότε οι λαϊκές ( εκ του λαού ορέ!) έτρεξαν να την (μιμη)θούν !

Όλες με ξανθό μαλλί  αλά Δήμητρα και βάτες σαν φτερά κυκλοφορούσαν και ας μην αναφερθώ στο μακιγιάζ της μπάμπουσκας.  Όλοι οι μάγκες δε άρχισαν το ξενοπή@@μα γιατί τι στο διάολο υπήρχε το σύνθημα : εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο …δεν θυμάμαι ποιος..

Το Giorgo έχει έρωτα με τους υπολογιστές και με το διαδίκτυο.. να δεις που κάποτε θα γράψει ( γιατί θα γράψει βιβλίο για τον αγών του…δεν μπορεί…) θα γράψει λοιπόν πως χωρίς αυτόν ιδέα δεν θα είχαμε από ίντερρρρρνεεετε!!
Μα για να πω του στραβού το δίκιο ναι!!! εκτός από κάτι « γκαγκά , τρελούς κι αλήτες»   ό λαός, το παιντί  μιμήθηκε, και επειδή στις Δημόσιες υπηρεσίες δεν έχει και πολύ δουλειά το έριξε στο μπλόγκινγκ μιας και «επιδοτείτο» … και ναι ρε ! όταν δώσεις κίνητρο στον λαό αυτός κάνει θαύματα..
Και μένεις μ ανοιχτό το στόμα απ το δαιμόνιο της φυλής !

Λένε βέβαια κάτι χαμένοι ότι γίνεται χοντρή προπαγάνδα αλλά είναι πέρα για πέρα ψέματα..  το ξέρω εγώ ..με ενημερώνει η Ιόλη που δεν έχει αφήσει blog για blog  αδιάβαστο..

Μπά μου είπε ..περί ανέμων και υδάτων μιλάνε … ενίοτε  κάνουν και τον γαμπρό  με το αζημίωτο ! ( επίδομα e-γαμπρού το λένε ) αλλά λένε πάλι κάτι άλλοι χαμένοι ότι η Ιόλη δεν παίρνει και πολλές στροφές για να κάτσει να αναλύσει ότι από τέτοιο λαό όλα να τα περιμένεις ..ακόμα και προπαγάνδα μέσα απ τους άνεμους τα ύδατα και τα γκομενιλίκια .. Εγώ τώρα τί να πώ!

Απλά..λέω να την κάνω σιγά-σιγά για ύπνο γιατί  τσάμπα γράφω.. 
και δεν υπάρχει και επίδομα αϋπνίας...
και ανοησίας (σας πρόλαβα χε!χε! )

επί του πιεστηρίου: Δεν απογράφομαι  δεν απογράφομαι..
( 75 εκατ. θα κοστίσει λέει η απογραφή.. εκατ. όχι δις ..τσάμπα!)

2 σχόλια:

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

Εγώ γιατί είχα μείνει με την εντύπωση πως μπήκα σήμερα και δεν είχα δει νέα ανάρτηση, δεν ξέρω... Τέλοσπάντων.
Δεν είχαν πει πως θα "κλείδωναν" την πρόσβαση στα μπλογκς από τις δ.υπηρεσίες..?! Χα χα
Για τα υπόλοιπα θέλει πολλή κουβέντα (πχ "ο λαός δεν ξεχνά..."(τι λέει το υπόλοιπο??χαχα)
Καλησπέρα

Υγ: Για όσους δεν απογραφούν έχει πρόστιμο...! χα χα χα χα

Ελιά Μαϊστρα είπε...

Εχεις δίκιο για την ανάρτηση..
Εφυγε η Λίζα όμως ξαφνικά και σιγά μην δεν σκέπαζα τους Μπλογκεράδες..
Είχα ξεχάσει το σύνθημα του μπαμπούλα της δεξιάς και μαζί μ αυτό μου ήρθε στο μυαλό πως πάντα μικρή με φοβέριζαν με τον μπαμπούλα, μέχρι που την κοπάνησα πολύ μικρή απ το σπίτι..Τί κάθομαι και θυμάμαι κι εγώ τώρα!Εσύ φταίς!

Είπαν πως δεν θα έχει πρόστιμο αλλά καλού κακού μέτρησα τα λεφτά μου...έχω 150 ευρώ.. λές να φτάσουν???:Ρ:Ρ:Ρ (πάλι το μπελά του θα βρεί ο γιός μου..τι έχει τραβήξει κι αυτό από το αγύριστο κεφάλι μου) :((((((((((