30/5/11

(Touch)ed me ρε;


μι ρε;
μι ;


Αρχίζω να πιστεύω πως τα παιδιά …ξέρετε.. αυτά..
άρχισαν κάτι να οσμίζονται στον αέρα και μάλλον ανησύχησαν.

(Κάνω παρένθεση για να συμβουλέψω τη φίλη μου τη Σούλα τώρα που το θυμήθηκα : καλά δεν ξέρεις πως τα αρωματικά σαμπουάν και τα φρού φρού κι αρώματα θα κάνουν το σκυλί σου να χάσει την όσφρησή του?)

Που λέτε.. ναι! Τα λεπτεπίλεπτα παιδιά, τα μη μου άπτου  κάτι άρχισαν να καταλαβαίνουν.. αμυδραααά!  μη θαρρείτε..
Κι αυτό, γιατί όλο το ταβατούρι γίνετε έξω απ την πόρτα τους.. ε! πόσο απέχει το σπίτι τους απ το σύνταγμα ? στο παράθυρο που λέει ο λόγος να βγουν μια κατακεφαλιά θα την φάνε.

Και έτρεξαν να τα συνδράμουν και κάτι πατριώτες λογάδες! Γιατί ή το έχεις το χάρισμα του λόγου ή δεν το έχεις..
( και μη νομίσει κανείς ότι τους έστειλε κάποιος.. Απα! πα! πα! μόνοι τους και αυτοβούλως πήγανε..
όπως ο συνταξιούχος ..θυμάστε?  που βρήκε κάποιον στο δρόμο μια φορά και του λέει πάρε τη σύνταξη μου να σωθεί  η πατρίδα σου?
Έτσι κι αυτοί ..οσμίστηκαν ότι το καθήκον τους καλεί..

(Σούλα θυμάσαι τι σου είπα για το κατοικίδιο εεε?)

- Αφήστε πολυχρονεμένοι μου, είπαν .. θα τους φτιάξουμε εμείς ..που είμαστε δάσκαλοι στο είδος μας

Εσύ όμως που διαβάζεις αυτή την ανάρτηση  βγάλε το σκασμό γιατί ξέρεις τι μπορούμε να σου κάνουμε άμα θέμε?

Μα εγώ σαν Ελιά δεν μπορώ… έτσι και με ακουμπήσει κάποιος,  από ελαιοειδές φυτό  (ελιά γαρ ) γίνομαι αιλουροειδές ζώο.. και τρώω κάνα ερπετό που και που..
- (Touch)ed me βρε? μαύρο αιλουροειδές που σ έφαγε.. κιοπέκι..Γιατί όταν κάποιος σε αποκαλέσει «ελαιοειδή»  κατατάσσοντας τον εαυτό του στους ανθρώπους  
(οι άνθρωποι από εδώ ..τα ελαιοειδή απ την άλλη.. έτσι κατά λέξη ) δεν εννοεί βέβαια το μυτιληνιό ή πατρινό λάδι… και επειδή μες το μυαλό του  όλα είναι θολά και επειδή γνωρίζει ..λέω τώρα… όχι ότι μπορεί να ισχύει .. επειδή λοιπόν γνωρίζει μόνο τη λέξη γλοιώδες…ίσως ! λέμε έ?
Σου λέει:  γλιστρά το λάδι?  …κάνει τους συνειρμούς  του και σε κάνει ντα ! λεκτικά….  να κι εγώ λέει θα σε χτυπήσω …ντά!  ντα!  Παλιο- ελαιοειδές !!!

Φίλε ….  Πρόσεξε… κάτι σαν και σένα τους μασώ σαν σπόρια..
Τους πιάνω στο στόμα μου και τους ρίχνω πατινάδα σμυρνιά με το χέρι στη μέση … και ξέρε το δεν έχω τίποτα μα τίποτα να χάσω …
χάϊντε μπακαλούμ  γιατί έτσι είμαστε εμείς οι Ελιές..

Να ζητήσω και συγνώμη απ το πολυπληθές ( !!!!!) αναγνωστικό κοινό μου για την απρεπή φρασεολογία   αλλά αμάν!
Κάποιος να τα πει… κάποιος που δεν είναι του σαβουάρ –βίβρ..
κάποιος κατωτάτου  ρε παιδί μου...

6 σχόλια:

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

"όπως ο συνταξιούχος ..θυμάστε? που βρήκε κάποιον στο δρόμο μια φορά και του λέει πάρε τη σύνταξη μου να σωθεί η πατρίδα σου?"

Κάτι τέτοιοι, να πούμε πως είναι βαλτοί από τους κύκλους των "κραταιών", ή πρόκειται για κείνα τα διαχρονικά, καλοπροαίρετα κορόιδα πάνω στα οποία στήνονται, και από το αίμα των οποίων τρέφονται οι κάθε λογής πόλεμοι για τις κάθε λογής αιτίες, και με τα κάθε λογής προσχήματα??
Διαλέγω και...παίρνω..!
ΚΑλησπέρα

ελίτσα είπε...

Ετσι με τον συνταξιούχο..όπως τα λές..
Χωρίς να αποκλείσουμε πως μπορεί να είναι και αποκύημα της φαντασίας των επιτελείων του Gεωρgακίου.. γατί το ίδιο…δεν…

Ο ήρωας όπως της ανάρτησης στον οποίον απευθύνομαι σκίζει τα ρούχα του ότι δεν εκτελεί εντολές.. πιθανώς.. και δεν έχω κανένα λόγο να μην τον πιστέψω ..
Αλλά ξέρω, ο εντολοδόχος άμα σε βρει μπόσικο, στην περίπτωσή μας επιρρεπή στην δημοσιότητα στη «δόξα» στην αναγνωρισιμότητα δεν σ αφήνει ,και σε σένα μένει να διαλέξεις …ή να έχεις την εκτίμηση των πολλών αλλά μην περιμένεις να σε αναγνωρίσει η βιομηχανία του "πολιτισμού" ή να γίνεις αυλικός και το λιγότερο που θα καταφέρεις είναι να μετατραπείς σε μαϊντανό των μέσων.. Ξέρω …πάλι δεν με καταλαβαίνεις …αλλά αυτή τη φορά λίνγκ δεν έχει …σιγά μην κάνουμε διάσημο το Πέτρο..
Καλημέρα σας

(Οσο για την (χε!χε!) ερώτησή σου περί ψυχών ...έτσι είναι οι ψυχές..ψάχνουν και όπου τους αρέσει την αράζουν! τί να κάνουμε τώρα?? δεν μας φτάνουν τα του κόσμου μας θα ασχολούμαστε και με τα του άλλου κόσμου???)

BloG-_o_-SatIRuS είπε...

Κατάλαβα, είναι σαφέστατο το σκεπτικό για τέτοιες στάσεις, δεν έχει σημασία (κάποιες φορές έχει βέβαια) το "ποιος".
Πολλές φορές κάποιοι, βολεύονται με τις απόψεις κάποιων άλλων και με τις κατάλληλες "προϋποθέσεις" ή με τυχόν "κουσούρια" των δεύτερων, γίνεται πράξη η...στρατολόγηση... (αν βέβαια οι απόψεις δεν είναι απλά ο τρόπος
και το μέσο)

Αυτά με τις ψυχές που λες.!!
Καλησπέρα

ελίτσα είπε...

Απαπαπα! Σατυροσάϊνε!!!
Αμα θές όλα τα καταλαβάινεις!!!!
Καλησπέρα σας

chic Gucci shirts είπε...

good day!

ελίτσα είπε...

good day!
... κι από μένα..