18/1/16

Γράμμα απ την Ιόλη
Ελιά

 Λόγω της ιντερνετικής συνεργασίας μας με έμπλεξες σε ένα βρώμικο παιχνίδι είτε με την θέλησή σου είτε όχι - πράγμα που δεν έχει σημασία για μένα - ..
Δεν θα σου πώ πρόσεξε τους φίλους σου αφού ξέρω πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπάρχουν φιλίες..
Ο καλύτερος φίλος μπορεί να αποδειχτεί ο χειρότερος εχθρός..
Η λάσπη  Ελιά , είναι το προσφιλές άθλημα δειλών, ύπουλων και «μειωμένης αντίληψης» ατόμων.. Γι αυτό πετυχαίνει..
 Σήμερα μου θίξανε τα όσια και τα ιερά μου .. Και ενώ δεν έχω ανάγκη τα εύσημα αοράτων και εικονικών προσώπων  αναρωτιέμαι τι είναι ικανοί να κάνουν αύριο..

Παρατήρησα επίσης πως κι εσύ αντιμετωπίζεις κάτι ανάλογο .. είδα να σου βρίζουν τη ζωή σου και να μην αντιδράς  αλλά αυτή η ζωή δεν είναι μόνο δική σου Ελιά..
Δεν ήσουν μόνη σου ..
Αν δεν θες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου υπερασπίσου τα άτομα που είχες την ευθύνη τους  κάποτε.
Το άτομο που το μόνο που μπόρεσες να του δώσεις ήταν πως η μάνα του δεν λύγισε , δεν υπέκυψε, δεν πρόδωσε και δεν προσκύνησε..
Γιατί μόνο αυτά του έδωσες - όλα τα άλλα ήταν υποχρέωσή σου  να του τα δώσεις-  και που όσες και αντιρρήσεις να είχε τότε για την ζωή σας   -γιατί δεν πέρασε και λίγα- καμαρώνει τώρα Ελιά..
Έχει επιχειρήματα στον κάθε ανόητο που θα του πουλήσει πολιτική ορθότητα με παράδειγμα εσένα

 Ελιά
Τα ανόητα ανθρωπάκια δεν γνωρίζουν πως κάποτε συνδικαλισμός σήμαινε κάνω το χρέος μου σαν εργαζόμενος που δεν είναι γαιδούρι σε μαγγανοπήγαδο επί 8ώρου βάσεως ..
Κάνω το χρέος μου
χωρίς να είμαι εκλεγμένος σε συνδικαλιστικά όργανα και άλλες τέτοιες αηδίες
 - αναγκαίες παρ όλα αυτά –
Κάνω το χρέος μου ως άνθρωπος..
Λίγοι όμως θα καταλάβουν τι λέω..

Γι αυτό θα σε παρακαλέσω αν θές να συνεργαζόμαστε και να σου στέλνω κείμενά μου απάλλαξε με απ όλες αυτές τις αρρωστημένες και κακόβουλες καταστάσεις που στόχο έχουν να με μετατρέψουν βότσαλο στην λίμνη τους και ποιος ξέρει τι άλλο??

Να πάψω να γράφω ίσως??
Χαιρετώ..

Ιόλη…

2 σχόλια:

Δάφνη Χρονοπούλου είπε...

??????????

Elitsa Kou είπε...

Μια άλλη περίπτωση Κορωνάκη ..

Αλλά από άλλη οπτική..
Την "κυρία" - γιατί περί θηλυκού πρόκειται -, την ενοχλούσε η συμμετοχή μου στον τοίχο του συντρόφου της αλλά επειδή δεν δίνω ποτέ τέτοια δικαιώματα και μόνο για πολιτική μιλάω μου επιτέθηκε βρίσκοντας μια αιτία διαφωνίας πάνω στην συζήτηση..( Της έθιξα τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο )

Οι ψυχοπαθείς δεν έχουν σύνορα ούτε φύλο, όπως βλέπεις Δάφνη..